Qui Som

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

Qui som:

Som una empresa amb una àmplia experiència en el món de la publicitat per Internet, que des de l’any 2000, estem oferint els nostres serveis a la petita i mitjana empresa d’arreu de Catalunya.

L’eficàcia dels nostres serveis i la seriositat amb els nostres clients, configuren la nostra filosofia d’empresa.

Què oferim:

Totguia és una guia comercial a través d’Internet amb l’objectiu principal d’oferir informació de qualsevol àmbit empresarial als nostres usuaris d’una manera fàcil, ràpida i eficaç.

Sabem que segons Idescat (Institut d’Estadística de Catalunya), el 75,7% dels habitatges de Catalunya tenen ordinador i que  el 71% dels habitatges de Catalunya disposen de connexió a Internet, amb això volem dir que cada dia disposem de menys temps per al lleure i més temps de feina i obligacions, per aquesta raó la gran majoria de la població fa servir Internet, ja que es tracta d’estalviar temps i oferir a l’usuari, la comoditat de trobar el que busca des de casa.

El mitjà de comunicació més directe al públic és Google. Per aquesta raó la nostra difusió es basa en aquest mitjà, perquè en el cas d’un particular li suposaria una despesa important en el seu negoci.

D’aquesta manera, pot estar anunciat a totguia per un preu assequible i amb la garantia de la difusió del nostre portal durant tot l’any.

anuncis guia